Ny laptop, nytt hangout, ny människa

Lotta har köpt en ny laptop som jag med stor entusiasm försöker att ockupera så ofta som möjligt. När jag gör det så låtsas jag att det är min egen och det hela blir till en lika gemytlig upplevelse varenda gång. Fan också, jag måste också köpa en ny dator så fort som möjligt. En laptop eller en stationär? En stationär eller en laptop? Med mitt sparkapital på för närvarande cirka 200 kronor räcker det kanske till en.. jag vet inte.. internetkabel?

Mer än att köpa en ny dator måste jag hitta ett hangout i staden. Vi har ju egentligen redan ett, biljardkrogen på mariatorget, men jag tror att jag måste hitta något annat också. Typ ett ställe där man går med ekonomisk vinst. Slå två smugor i en fäll, som mamma brukar säga.

Igår hade vi förresten en utomordentligt trevlig kväll med mat och spel tillsammans med Camilla och Linnea. Jag gillar verkligen det sättet att umgås.. 3-5 pers runt ett köksbord en hel kväll. Denna konst att socialisera sig utan att behöva klämma fem öl fascinerar mig verkligen. Mitt livstidsprojekt är att anamma detta sätt att vara människa. Jag tror att jag är på god väg.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback