Det kunde varit hippetalet

Jag skulle ha levt mina ungdomsår under början av sjuttiotalet. Legat stenad på en rödrutig gammal filt i badhusparken dygnet runt och året om, druckit den billigast folkölen som fanns att hitta och pumpat bobban besinningslöst tillsammans med människor som värdesätter samma typ av symbolik som mig. Istället tvingas jag skänka mina sista tonår till tvåtusentalets början, där politiskt korrketa flockdjursmongon ständigt hotar min integritet och alldagliga instinkter oavsett hur jag förhåller mig till saker och ting.

Det mesta bleknar i jämförelse med vad det kunde ha varit. Jag kunde ha gått ut gymnasiet med fullständiga betyg, kunde ha sökt till universitet och sysselsatt mig med saker jag förmodligen hade intresserat mig för vid det laget, bollat idéer och haft nog med cash för att göra livet värt att leva. Jag kunde ha bott vart som helst men inte här, inte i nordens meteropol där hetsen urartat och man innerst inne önskar att det fanns gränser på hur högt tempo folk borde få ha, liksom. Men vad gör man.

Veckans idolbild går till vad som kunde varit- hippebuss med skönt flyt;
hippefolka

Drastiska åtgärder

Min dygnsrytm kommer när som helst att övergå till insomnia. Inte mig emot, det är tråkigt att sova.

Måste säga att livet ter sig ganska meningslöst utan hobbys eller intressen. De senaste dagarna har jag försökt rada upp tragiken i mitt liv som måste åtgärdas. Små obefintliga åtgärder som ändå på nåt sätt skulle ge mig lite mer flyt i tillvaron liksom. Typ som att;

- jag måste sluta röka (för att min ekonomi inte ens är diskuterbar)
- jag måste ta upp det politiska engagemanget (för att det inte är nån annan som gör det åt mig)
- jag måste börja vara vaken på dagarna (för att det är bra att vara vaken när andra är det)
- jag måste hitta nåt att göra en dag i veckan samma tid (för att inbilla mig själv att jag har struktur på saker och ting)
- jag måste hitta tillbaka till mitt naiva jag (för att det gör förbannat ont att vara medveten)
- jag måste utesluta män ur mitt liv på riktigt (för att det kanske är bäst att börja leva som man lär)

Virusjägare

Vänner är fan det viktigaste som finns. Utan vänner hade exempelvis min dator fortfarande varit full med virus. Tur att det finns människor som förstår sig på saker man själv inte ens kan uttala korrekt.. som browsers, cookies och sånt. Nu kan jag fortsätta leta nya tacksamma hobbys över internet, skriva blogg och vinna multum med fejkpengar på onlinepoker.

Just därför går veckans första idolbild till virusjägaren i egen hög person. Njut!

39568-1

Det här är en kategori

Jaha, så har jag lyckats med det här. Ett stort tack till Kaffo som tvärt fick mig att inse att blogging ska bli min nya hobby. Jag ska fan i mig lägga in ett idolfoto så fort jag fattar hur man gör.