Punktpunktpunkt

Hur det kan komma sig att jag är så förbannat dålig på att blogga är ett mysterium. Jag menar, mina dagar består mestadels av ledig tid och jag gillar att skriva.. det kanske vore på sin plats med en liten åhutning för att få fart på det här.

Lotta har inte mindre än två gånger under loppet av två veckor lurat i mig att det kan vara behagligt att gå på vattengympa.. och jag, jag har svalt det. Jag skojar inte. Vattengympa för kom-igång medelålderskvinnor är definitivt min nya grej. Gymkortet gick på drygt 3000:- och det köpet glädjer mig mer än mitt nya PS3 + GTA IV. Det bästa som skulle kunna hända nu är att jag håller i det här och inom loppet av ett år är medlem i ett medelmåttigt korpenlag.

Kontraktet för vår assköna lägga i Visättra går ut i början av december, men vi har redan hittat en ny. En trea på 57kvm i Älvsjö.. lite mindre och inte lika fräsh som vår nuvarande, men med fler kommunikationer och som sagt mer centralt belägen. Jag är nöjd.

Och så är mitt intensiva idol-experiment över. Tanken var att följa programet från start till mål, ägna all min energi åt att hitta en favorit och gå in för det hundraprocentigt.. ja, ni fattar. Det gick hur som helst över all förväntan. Jag blev huvudstupa engagerad i mina nya hjälte. Tanken på vilket lätt byte för kommersialismen jag uppenbarligen är gör mig lite skakis alltså.. men ja.. vad fan ska man göra.