Livet livet

Kanske hade jag någonstans önskat att det tagit slut när allting var som bäst. När allting låg platt framför mina fötter, när mitt engagemang inför mig själv och min tillvaro var genuin och tillförlitlig. När jag på ett eller annat sätt hittade tillbaka till något rent och ädelt, kände mig tillfreds med mig själv igen.

Jag ville aldrig falla tillbaka, ville aldrig konfronteras av fler snedsteg. Jag trodde någonstans att den tiden var förbi och att livet hade fler utbud. Jag vet inte om någonting föll mig ur händerna eller om jag helt enkelt inte hade något annat val. Om det verkligen fanns något annat alternativ.

Jag har tappat gnistan. Jag har tappat kontakten med mig själv och min natur. Jag har ingen aning om hur man lär sig att leva med sig själv.

Kaffo, hjärnskakning och allehanda grejer

Natten spenderades mestadels i vaket tillstånd och klockan åtta damp det ner ett fenomenalt mess i korgen. Det var Kaffo som meddelade att hon befann sig i huvudstaden. Hon hade under natten konstaterat att det vore ett smart drag att bege sig någonstans, tagit första bästa flyg och.. ja, hamnat här helt enkelt. Nu stod hon på arlanda och visste inte riktigt hur hon skulle ta sig någonstans eller exakt vart hon skulle, men belåten var hon. Fan vad jag garvade. Helt underbart! Hoppas att hennes visit blir ett par dagar och att vi hinner hänga ordentligt. Som jag har längtat efter besök!

I måndags snavade jag över en betongplatta och råkade ta emot mig med huvudet istället för händerna. Det känns inte så jävla elegant egentligen. Alltså jag hade ju hellre fått en hjärnskakning av något mer imponerande.. som ett basebollträ i huvudet eller något åt det hållet. Nu sitter jag ju bara här och känner mig som ett klantarsel och får inte ens tycka synd om mig själv. Dessutom kommer jag på tusen nyttiga saker jag verkligen skulle vilja göra nu när jag inte får anstränga mig.. damsuga, vaska, sortera kläder, lämna in kvitton, hämta ut biljetterna osv. Eftersom alla insisterar på att jag måste vila överväger jag givetvis att göra det i smyg.. damsuga och vaska där det behövs men inte märks liksom. Lite festligt måste ju jag också få ha.


There would be psalms sung by a choir
I would have a white robe a halo newly acquired
Id be at peace and Id have no desire
If Id lived right